X

Didžiausias kelionės gadintojas – bendrakeleivis

Keliaudami atostogauti lėktuvu, autobusu ar traukiniu turėtumėte atidžiai rinktis kompaniją, su kuria ruošiatės keliauti. Juk norite pasimėgauti poilsiu. Remiantis tinklalapio „Skyscanner“ atliktos apklausos duomenimis, didžiausiu atostogų gadintoju buvo išrinktas paniuręs bendrakeleivis. 15 % balsavusiųjų teigė, kad „paniurę bendrakeleiviai“ buvo pagrindinė priežastis, sugadinusi atostogas. )
„Prastas oras“ taip pat daug neatsiliko, surinkęs 11 % balsų, kaip ir „liga“.„Blogas klientų aptarnavimas“, „vabzdžių įgėlimai“ ir „kelionių nukėlimai“, surinkę po 10 % balsų, dalijosi trečiąja vieta atostogų gadintojų sąraše.„„Siaubingam maistui“, „kompleksams dėl figūros paplūdimyje“ ir „baisiam viešbučiui“ teko po 8 % ir ketvirta vieta.Atostogos iš esmės yra linksmas ir malonus laikas, tačiau bent kartą visiems yra nepasisekę jas praleisti taip, kaip svajojo.

Tačiau jei mes negalime pakeisti oro, galime pasirinkti savo bendrakeleivius. Tai ypač svarbu, jei jūsų kelionė truks 1-2 savaites, su tais pačiais žmonėmis būnant beveik 24 val. per parą. Tokiu atveju tikėtinas ir charakterių konfliktas.

Patarimas paprastas – atidžiai rinkitės bendrakeleivius, jei norite mėgautis savo atostogomis.

Respondentai dar paminėjo „vaikų pasiėmimą kartu“, „vietos kojoms lėktuve trūkumą“, „vagystes“ ir pan.

Gintarė :