X

Atsiliepimai apie anglų k. stovyklą Druskininkuose

Rūta L. 15 metų
Pasirinkau šią stovyklą, nes buvo geras tiek laikas, tiek trukmė. Patraukė programa bei ten buvusių pažįstamų atsiliepimai. Patiko viskas kas ten vyko. Ekskursijos po Druskininkų apylinkes, įvairūs renginiai Druskininkuose. Buvo įdomu pabendrauti su vadovais. Tie, kurie atvyko iš kitų šalių pasakojo apie gyvenimą užsienyje. Pamokos vykdavo įdomiau nei vyksta mokykloje.
Per jas puikiai pakartojau ta ką jau žinojau, bei sužinojau daug naujo. Buvo rengiami įvairūs žaidimo pobūdžio uždaviniai, kurie smagiai leido pabendrauti su kitais stovyklautojais, o ir šie susirinko begalo skirtingi ir įdomūs. Įsiminė vakariniai koncertai bei po jų buvusios diskotekos. Anksčiau man nebuvo tekę šitiek bendrauti su užsieniečiais. Išgirdau įdomių akcentų. Smagu buvo paklausyti kaip šie bandė pasakyti keletą lietuviškų žodžių. Ši stovykla yra tobulas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta pabūti su bendraamžiais, smagiai praleisti laiką, pabendrauti. Kurie nori parodyti talentą ar dainuoti, ar šokti ir pan. Šioje stovykloje yra puikios tam sąlygos.

Giedrė L. 16 metų
Pasirinkau šią stovyklą, nes man tai pasirodė labai naudinga pramoga vasaros atostogų metu, taip pat stovyklą rinkausi pagal datą, kadangi ir data, ir trukmė tiko, nusprendžiau atvykti ir nesigailėjau. Tai buvo tikrai nepamirštamas nuotykis :) Iš tiesų man labai patiko pakartoti anglų kalbos žinias, turėjau šaunią anglų kalbos dėstytoją. Ji dėl mūsų labai pasistengė, labai įdomiai praleisdavom pamokas, kasdien paruošdavo kažką naujo, gavom galimybę įgyti patirties pasirodant ne vien su anglų kalbos žiniomis. Dar labai gerai atsimenu šokių pamokas, jos taip pat buvo naudingos ir paliko didelį įspūdį. Nors buvau buvusi ne vieną kartą Druskininkuose, bet ekskursijos irgi patiko, sužinojom daug naujo, net išmokom lieti apyrankes. Be jau išvardintų dalykų, kuriuos išmokau, taip pat įgyjau daug smagios patirties bendraujant su užsieniečiais. Mūsų pamainoje buvo trys latviai, o kadangi latviškai nemokėjom, šnekėjom angliškai:) Iš tiesų buvo smagu, vėliau, net savo kambaryje kartais užsimiršusios šnekėdavom angliškai:) Taip pat smagu, kad tai nesibaigė vien su stovykla, dar dabar susirašom ir pasišnekam. Šitoj stovykloj susiradau daug draugų, tiek užsieniečių, tiek lietuvių:) Patariu nebijot bendrauti, kuo pats daugiau bendrausi, būsi aktyvesnis, tuo daugiau įspūdžių parsiveši:) Visada reikia pasistengti praleisti atostogas taip, kad jas atsimintum kuo ilgiau arba pasistengti laiką praleisti taip, kad norėtum, jog tai dar kartą pasikartotų:) Jei taip bus, vadinasi laikas nenuėjo veltui:)

Augustė Ch. 14 metų
Pasirinkau šią stovyklą, kadanki tai puiki proga pralavinti Anglų kalbos žinias, galimybė maloniai prastumti vasaros laiką, susipažinti su naujais žmonėmis iš įvairių Lietuvos miestų. Labai patiko išvykos, žygiai po Druskininkus (atrodo kad vargina ir nuobodu, tačiau su gera kompanija ir gidais buvo fantastiška), apgyvendinimas ir maistas. Ypač mieliniai blyneliai. Jie buvo nuostabūs. Šiek tiek pralavinau šnekamąją anglų kalbą, bet svarbiausia- įgyjau nuostabių draugų, patirties bendravime. Siūlyčiau šią stovyklą stropiam jaunimui, smalsaujančiam anglų kalbos srityje. Kas be ko tai- ne tinginių rojus, kadangi dienotvarkės sudarytos, ir jų laikytis reikia gan griežtai. Nuostabiausia, kad kiekvieną dieną būna tokie chillai, kaip plaukimas kanojomis, pobūviai prie ežero, filmų žiūrėjimas. Ir paskutinė naktis, kuomet niekas nemiega.

Elzė A. 14 metų
Mane suviliojo galimybė patobulinti anglų kalbos žinias stovyklaujant. Patiko be galo draugiška atmosfera, daugelio bendraminčių atradimas, geri bei linksmi vadovai, nenuobodžios pamokos, išvykos prie ežero, vakaro pasirodymai (viktorinos, vaidinimai, konkursai ir pan.). Šioje stovykloje pagilinau savo anglų kalbos žinias, išmokau jas pritaikyti praktikoje, taip pat įgijau planavimo ir pasirodymų rengimo įgūdžių, kurių reikėjo vakaro užduotims. Rekomenduoju šią stovyklą visiems, kurie nori ne nuobodžiauti namuose, o įdomiai, turiningai bei pašėlusiai praleisti kelias savaites. Į ESSC (English Summer Super Camp) važiavau jau antrus metus iš eilės, ir kuo toliau, tuo labiau man čia patinka:)

Karolis K. 15 metų
Nuvažiavau į šią stovyklą dėl to, kad ji suteikė galimybę mokymąsi derinti su laisvalaikio praleidimu ir dėlto, kad man ją rekomendavo draugas pats važiavęs kartu. Šiaip tai viskas patiko, o labiausiai tai manau patiko eit su Belek’u prie ežero ir žaist futbolą. Truputį pagerinau anglų kalbos žinias. Patariu į šią stovyklą važiuoti visiems kas nori gerai praleist laiką ir kartu pagerint anglų kalbos žinias.

Anglų kalbų stovyklos „English Summer Super Camp“: Druskininkuose, Ventspilyje.

Gintarė :