X

„Wizz Air“ naikina mokesčius už rankinį bagažą

Didžiausia Centrinės ir Rytų Europos pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ praneša, kad nuo 2017 m. spalio 29 d. skrendantys keleiviai į saloną ne tik mažąjį, bet ir didelį rankinį bagažą galės neštis nemokamai, be papildomo mokesčio.

Keleivis į lėktuvo saloną galės įsinešti vieną rankinį bagažą, kurio išmatavimai neviršija šių matmenų 55x40x23cm. Bagažo gabenimas yra įtrauktas į bilieto kainą.

Keleiviams, vykstantiems po 2017 m. spalio 29 d. ir jau užsisakiusiems bei sumokėjusiems už rankinio bagažo gabenimą tiesiogiai per „Wizz Air“ paslaugas, bus sugrąžinta 120 proc. sumokėtos sumos.

Aviakompanija taip pat pristato ir naują paslaugą savo keleiviams – „WIZZ Priority“. Šia paslauga galima naudotis jau nuo 2017 m. liepos 19 d. Paslaugą sudaro: pirmenybinis įlaipinimas, galimybė įsinešti į lėktuvo saloną papildomą mažą bagažą (didžiausi matmenys – 40x30x18 cm) bei garantijos, kad nuo 2017 m. spalio 29 d. rankinis bagažas bus patalpintas lėktuvo salone (ši paslauga taikoma ir keleiviams, įsigyjantiems „WIZZ Go“, „WIZZ Plus“ ir „WIZZ Privilege Pass“).

Be to, artimiausiu metu „Wizz Air“ pradės naujų krypčių skrydžius iš Vilniaus į Goterborgą, Varšuvą.

Daiva :