X

Italijos pramogų parkas „Gardalendas“

Gardalendas yra vienas populiariausių Italijos pramogų parkų, įsikūręs netoli Gardos ežero, Kastelnuovo del Gardos mieste, Veneto regione, Šiaurės Italijoje. Štai keletas naudingos informacijos apie Gardalandą:

Parko atsiradimo istorija

Gardalendas pirmą kartą lankytojams duris atvėrė 1975 m. liepą. Jį įkūrė vietinis verslininkas Livio Furini ir iš pradžių tai buvo nedidelis parkas su keletu atrakcionų. Pirmaisiais metais Gardalendas greitai išpopuliarėjo, todėl parko savininkai investavo į atrakcionų ir įrenginių plėtrą. Siekiant pagerinti lankytojų patirtį, buvo pristatomi nauji atrakcionai, pasirodymai ir teminės zonos.

2006 m. Gardalendą įsigijo pasaulinė atrakcionų pramonės lyderė „Merlin Entertainments Group“. Šis įsigijimas tapo svarbiu posūkiu parko istorijoje, nes valdant „Merlin“, čia buvo įgyvendinta nemažai modernizavimo ir plėtros projektų. Buvo sukurtos naujos teminės zonos, o esami atrakcionai atnaujinti ir renovuoti, kad atitiktų šiuolaikinius standartus.

Atrakcionai ir teminės zonos

Gardalande siūloma daugybė atrakcionų, įskaitant amerikietiškus kalnelius, vandens atrakcionus, važinėjimo tamsoje ir šeimai pritaikytas pramogas. Čia kiekvienas ras sau tinkamą pramogą. Vieni populiariausių parko atrakcionų yra: Stebuklingas kalnas, viršgarsinis lėktuvas “Mėlynasis tornadas”, Mamutas, Atlantida ir kiti.

Parkas suskirstytas į skirtingas temines zonas, kurių kiekviena pasižymi unikaliais atrakcionais ir atmosfera. Kai kurios iš šių zonų: Fantazijos karalystė, Nuotykių karalystė ir neseniai įtraukta mažesniems vaikams skirta Peppa Pig žemė.

Parke taip pat yra kino teatras, vyksta įvairiausi pasirodymai. Apsilankykite ir Gardalendo akvariume bei susipažinkite su daugiau nei 100 įvairių povandeninio pasaulio gyventojų rūšių.

Gardalende yra įvairių maitinimo įstaigų: nuo greitojo maisto iki restoranų, siūlančių įvairius itališkos ir tarptautinės virtuvės patiekalus. Taip pat yra daug parduotuvių, kuriose prekiaujama suvenyrais, drabužiais ir kitomis prekėmis.

Gardalendas – puiki vieta šeimoms ir azartiškų nuotykių ieškotojams, nes čia siūloma daug adrenalino kupinų atrakcionų ir šeimai pritaikytų pramogų gražioje ežero aplinkoje.

Kelionę į Gardalendą visai šeimai galite įsigyti mūsų biure arba internetu čia:

Lina :