X

Žiemos sezono metu dar daugiau krypčių su „Ryanair“ iš Kauno

Airijos pigių oro skrydžių bendrovė „Ryanair“ atskleidė, kur šį žiemos sezoną galėsime skraidyti iš Kauno oro uosto. Be įprastų krypčių, „Ryanair“ leis visus metus patogiai nuvykti į Sardiniją ir Kiprą, pasiūlys dar daugiau skrydžių į Airijos sostinę Dubliną bei atidarys anksčiau nevykdytus žiemos skrydžius į Oslą ir Londono Luton oro uostą.

Skrydžiai į keliautojų pamėgtas kryptis Sardiniją ir Kiprą anksčiau žiemą nevykdavo, tačiau dabar  keleiviai turės galimybę visus metus apsilankyti saulėtuose kraštuose ar tiesiog ištrūkti ilgesnio savaitgalio atostogoms. Anksčiau esame rašę, kodėl atostogoms verta rinktis Kiprą bei pasakojome apie naujas poilsio galimybes Sardinijoje.

Daugiau skrydžių į Dubliną suteiks puikią progą aplankyti Airijos sostinę savaitgaliui. Įkvėpimui –  penki dalykai, kuriuos būtina nuveikti šiame mieste.

2013 – 2014 metų žiemos sezonu iš Kauno oro uosto bendrovė „Ryanair“ vykdys skrydžius į Bristolį (Didžioji Britanija), Kaljarį (Sardinija, Italija), Dubliną (Airija), Frankfurto Haną (Vokietija), Londono Lutoną (Didžioji Britanija), Londono Stanstedą (Didžioji Britanija), Oslo Rygge (Norvegija) ir Pafosą (Kipras).

Primename, kad praėjusią žiemą „Ryanair“ iš Kauno oro uosto vykdė skrydžius tik keturiomis kryptimis.

Kaip viešuoju transportu iš oro uosto nuvykti į miestą, patariame čia >

Ieškokite pigių skrydžių bilietų >

Gintarė :