X

Kur sutikti Naujuosius metus. Kelionių idėjos

Iki didžiųjų metų švenčių laiko liko nedaug ir Šv. Kalėdos turbūt jau suplanuotos. Ieškome dovanų artimiesiems arba jas jau pakuojame, planuojame šventinį meniu, važiuojame į vaikų darželius, mokyklas klausytis vaikų koncertų arba stebėti vaidinimų. Švenčiame darboviečių vakarėliuose ir dalyvaujame kituose renginiuose. O Naujųjų sutikimui ar turite planą? Jei ne, tuomet keletas patarimų būtent jums: kur sutikti Naujus metus…

Naujametinės kelionės autobusu

Naujametinis Talinas ir „Tervise Paradiis“ vandens parkas

Seniausias Baltijos šalių miestas – Talinas, kuriame grožėsimės barokiniu parku, seniausia Šiaurės valstybėse rotuše, pilimi, kadaise aukščiausiu pastatu Europoje buvusia Šv. Olavo bažnyčia. Lankysimės Didžiausiame vandens parke Estijoje -Tervise Paradiis. Apie kelionę plačiau sužinoti ir užsisakyti galite čia. 

Sutikite Naujuosius metus pas Kalėdų senelį Laplandijoje

Leiskitės į  nepamirštamą kelionę Suomijoje! Sniege besimurdančius baltuosius lokius ir lūšis stebėsite šiauriausiame Europos zoologijos sode. Šunų fermoje susipažinsite su draugiškais ir geraširdžiais haskiais, elnių safario metu atsivers magiškas  Laplandijos miško grožis, sniegomobiliais vinguosite siaurais miško keliukais, o grįžus tenorėsis į atpalaiduojančią sauną…  Kelionės informacija ir užsakymas čia. 

Naujametinė Praha ir žiemiški Čekijos kalnai

Galėsite susipažinti su viduramžių dvasią išlaikiusia Čekijos sostine Praha. Aplankysite visas svarbiausias miesto įžymybes: Karalių rūmus, Šv. Vito Katedrą, Kampos salą, Karolio tiltą, Loretos vienuolyną ir kitus. Šis nuostabios architektūros miestas nepaliks abejingų. Naujųjų metų sutikimas Prahoje – puikus pasirinkimas! Apie kelionę plačiau sužinosite ir kelionę užsisakyti galite čia. 

Naujųjų metų sutikimas Gdanske

Naujųjų metų sutikimas Gdansko senamiestyje, kuriame Jūsų lauks šventinis šurmulys, koncertas bei įvairios pramogos! Apgyvendinimas miesto centre, 4* viešbutyje Sadova Gdansk! Sausio 1 dieną maudynės ir poilsis vandens pramogų parke „Tropikana“!  Kelionės informacija ir užsakymas čia. 

Naujieji metai Šveicarijoje

Jūsų laukia 6 dienų kelionė po Šveicariją! Aplankysite viduramžių atmosferą, stilių ir autentišką gatvių planą išsaugojusį Štein am Rein miestelį, vandeningiausius Europoje – Reino krioklius, finansų sostinę – Ciurichą, Šveicarijos perlu vadinamą Liucerną, nuostabiąsias Šveicarijos Alpes, sostinę – Berną. Sutikite Naujuosius Šveicarijos grožio apsuptyje. Kelionę užsisakyti galite čia

Naujieji imperatoriškoje Vienoje

Kviečiame Naujuosius sutikti Austrijos sostinėje Vienoje, naują pradžią skelbiant bronziniam Pumerino varpui, liejantis Johano Štrauso „Žydrojo Dunojaus“ melodijai, skrendant valso sūkūryje po fejerverkų nušviestu dangumi! Plačiau apie kelionę sužinoti ir kelionę užsisakyti galima čia. 

Naujametinės kelionės lėktuvu

Naujieji metai Paryžiuje

Mėgausitės naujametine prancūziška vakariene viename iš Paryžiaus restoranų. Pasivaikščiosite po Lotynų kvartalą, gėrėsitės spindinčia Vandomo aikšte. Bohemiško oro įkvėpsite Monmartre. Pakilę į Eifelio bokštą, matysite, koks neaprėpiamas yra Paryžius… Kelionę užsisakykite čia. 

Naujieji metai Romoje

Roma Roma Roma… Amžinasis miestas, kuriame tyrinėsite antikinį Italijos paveldą, žavėsitės elegantiška vakarine Roma, Trastevere rajone Jus užburs bohemiška atmosfera, mėgausitės itališka kava, vynu, ledais, pica, pasta… O senuosius metus palydite ir Naujuosius pasitinkate linksmame itališkame klegesyje, ragaudami gardų itališką maistą ir vyną! Kelionės informacija ir užsakymas.

Naujieji metai Lisabonoje

Puiki pažintinė programa Lisabonoje su kelionės vadovu iš Lietuvos: Šv. Jurgio tvirtovė, Alfama kvartalas, Belemo bokštas,  Sintra ir karalių rūmai. Naujųjų metų sutikimas viename gražiausių Europos miestų. Plačiau apie kelionės programą bei kelionės užsakymas čia. 

Lina :