X

KELIONIŲ ISTORIJOS: Atsiminimai iš stovyklos „Fearless Waterfalls“ Kroatijoje

Klausiat ar mėgstu rašyti rašinius? Atsakau „ne“, bet mane „paėmė“ įkvėpimas. Tai parašysiu laiškelį VISAI stovyklai.Apie šią stovyklą sužinojau iš savo draugės. Ji pasiūlė važiuoti kartu, aš sutikau iš karto, o tik tada sužinojau apie programą. Truputį išsigandau anglų kalbos, nes su ja nelabai draugauju. Tačiau jau pačią pirmą stovyklos dieną įsitikinau, kad veltui eikvojau laiką tokioms mintims. Vadovai puikūs, vadoviukai nepamirštami, kompanija nereali, programa, aplinka ir atmosfera buvo tiesiog puiki!
Tie pasisėdėjimai ant molo, maudynės Adrijos jūroje, ekskursijos, bemiegės naktys, nauji draugai, įdomios diskusijos ir linksmos pamokos – štai kas padarė šią stovyklą nerealią. Žinoma, jeigu ne jūs, gerbiami vadovai, ši stovykla nebūtų tokia kokia yra.Linkėjimai galiorkai:
Jūs nuostabūs! Tai pastebėjau jau pačią pirmą dieną. Tie mūsų nesąmoningi bajeriai tikrai įgavo prasmę. Tai neįkainojama patirtis ir labai gerai praleistas laikas. Jūs: Patricija, Grete, Evelina, Silvija, Ieva, Laura, Vita, Aini, Liudvikai, Edvinai, Rolandai bei Agne, PRIVALOTE žinoti, kad be Jūsų Viena nebūtų Viena, o Gracas nebūtų Gracas.:))) Mylius Jus!Laima Š.Nuoširdžiai norėčiau padėkoti tikrai labai geriems žmonėms – Violetai, Danguolei, Agnei, Edvinui, Lidijai, Rolandui, nes tik jie stengėsi iš visų jėgų ir padarė stovyklą pačią pačią pačią nuostabiausią! Jūs esate linksmi ir žiauriai tikri žmonės, net žodžių trūksta… Ech, taip gaila bus visus palikti…
Dėkoju už suorganizuotą stovyklą ir tikiu, kad kitais metais ji bus dar puikesnė!:)Gretė L.

Teatro repeticijos, fotografijos pamokos, Adrijos jūra, apsilankymas Krka nacionaliniame parke, maudynės labai sūriame ežere ir ten sutikti asiliukai, Viena – tai įspūdžiai, kuriuos man malonu prisminti. Į programą įtraukti objektai tikrai įspūdingi, buvo įdomu juos pamatyti.
Vadovai, nuoširdžiai dėkoju už Jūsų pastangas padaryti mūsų atostogas linksmas, įdomias ir naudingas. Čia patirtus įspūdžius ir pažintus žmones tikrai bus malonu prisiminti. Ačiū už puikiai praleistą laiką ir sėkmės kituose projektuose.

Justė M.

LOVE YAAA ALL, BABIES!!!

Laura P.

Pažintinė kūrybinė anglų kalbos stovykla „Fearless Waterfalls“ (Bebaimiai kriokliai)

Pasidalinkite savo kelionių įspūdžiais ir nuotraukomis su kitais keliautojais.

Gintarė :