X

Įdomiausi pasaulio viešbučiai: „Marina Bay Sands“, Singapūras

Singapūro „Marina Bay Sands“ viešbutis – tai tiesiog stulbinantis architektūros stebuklas, vienas labiausiai fotografuojamų objektų pasaulyje ir vienas geidžiamiausių viešbučių praleisti nepanirštamas atostogas. Ką savo svečiams siūlo šis nuostabus viešbutis ir kuo jis ypatingas, netrukus papasakosime.

Ikoniškasis baseinas „Infinity Pool“: Nuo viešbučio stogo atsiveria nepakartojamas vaizdas į Singapūro panoramą. Šis baseinas yra 57-ajame aukšte ir tapo tiesiog ikonišku viešbučio simboliu ir jo vizitine kortele.

Prabangūs kambariai. Viešbutyje yra daugiau kaip 2 500 prabangių kambarių ir apartamentų, elegantiškai suprojektuotų svečių patogumui. Kiekviename kambaryje rasite modernią įrangą ir stilingą interjerą, todėl  galėsite mėgautis prabanga ir komfortu.

„Skypark“ laisvalaikio erdvė ir apžvalgos aikštelė. Viešbučio pasididžiavimas! Čia svečius džiugina gražiai apželdinti sodai, bėgimo takai, restoranai ir barai. Tai fantastiška erdvė, skirta laisvalaikiui, poilsiui ir gėrėjimuisi kvapą gniaužiančiais vaizdais, atsiveriančiais iš „Skypark“ apžvalgos aikštelės.

„Marina Bay Sands“ siūlo daugybę įvairiausių galimybių skaniai pavalgyti: nuo restoranų, kuriuose dirba garsūs šefai, iki laisvalaikio barų, klubų ir kavinių, tenkinančių įvairius svečių skonius ir pageidavimus. Viešbutyje yra daugybė apdovanojimus pelniusių restoranų, siūlančių įvairių pasaulio virtuvių patiekalų.

Pramogos ir apsipirkimas: Viešbutis yra sujungtas su „The Shoppes at Marina Bay Sands“ – didžiuliu prekybos centru, kuriame yra prabangių prekių ženklų parduotuvės, pramogų ir pasilinksminimo vietos, pavyzdžiui, teatrai, ir net uždaras kanalas, kuriame galima paplaukioti valtelėmis.

„Marina Bay Sands“ – tai ne tik viešbutis, bet ir savotiškas „miestas mieste“, siūlantis savo svečiams išskirtinių pramogų ir potyrių. Tai viešbutis, kuriame verta apsilankyti bent kartą gyvenime!

Lina :