X

Atsiliepimai apie kalbų stovyklas Anglijoje

Ieva P., ST. Edmunds
Stovykla man tikrai patiko. Vaziuociau ir kitais metais. Visi vaikai labai draugiski. Pamokos buvo idomios, kambariai tikrai labai geri. Maistas irgi buvo labai geras ir skanus. Kiekviena diena vis kiti karstieji patiekalai. Dalyvavau beveik kiekvienoje laisvalaikio programoje ir tikrai likau patenkinta. As esu labai patenkinta sita stovykla, ir kuriems tevams ar vaikams papasakojau apie sia stovykla daugelis tevu sake kad isleistu savo vaikus i tokia stovykla. Ir tikrai pati vaziuociau i sita stovykla dar karta.”

Ieva Č., Kembridžas
“Iš tikrųjų labai norėčiau pasidžiaugti ir padėkoti Jums kad padėjote man išvykti i šia kelionę apie kuria galiu pasakyti tik geriausius zodzius. Joje įgavau labai daug patirties anglu kalboje, bendravime su kitų tautų gyventojais ir aišku savarankiškumo, nes tris savaites gyvenau kaip ir viena. Pirmiausia tai aptarnavimas buvo labai geras. Ir vairuotojai kurie mane atveze i Kembridža ir nuvežė i oro uosta buvo labai malonūs ir geri. Jie buvo labai punktualus, padėjo su mano lagaminu. Gyvenamoji vieta man buvo labai gera. Gyvenau viena kambaryje, iki mokyklos reikedavo eiti apie 20 minuciu. Pamokos buvo idomios ir naudingos. Taciau mes daugiau mokemes kalbejimo, turtinome savo zodyna ir maziau demesio skyreme gramatikai. Kiekviena diena 20 val. turedavome uzsiemimus, tokius kaip sokiai, karaoke vakarai, ivairus zaidimai, kuriu metu mes galedavome labiau susipazinti su visais mokiniais (nes ju is tikruju buvo daug). Taip pat buvo labai graziu parku, kuriuose gali labai smagiai praleisti vakara taip pat. Taigi sita kelione is tikruju man paliko labai dideli ispudi ir kai reikejo isvaziuoti buvo tikrai liudna, nes ir Kembridzas kaip miestas yra labai grazus, jaukus ir mielas, ir visi zmones, kuriuos sutikau, labai idomus ir draugiski :) Tikrai noreciau ten grizti dar karta”.

Audrius R., Londonas
Stovykloje sekėsi gerai. Esu patenkintas, kad pasirinkau stovyklą Newbattle Abbey College Edinburge. Paskaitų metu patiko tai, kad reikėdavo daug šnekėti, tai pagerino tarimą. Apgyvendinimu patenktintas. Gyvenamoji vieta graži, kambarys tvarkingas, maistas patiko, kambarį sutvarkydavo tvarkytoja. Laisvalaikio programoje dalyvavau. Likau patenkintas. Kiekvieną dieną vyko įdomios ekskursijos. Apskritai esu patenkintas šia stovykla. Kitiems tikrai rekomenduočiau.”

Užsienio kalbų stovyklos: Anglijoje, Graikijoje, JAV, Šveicarijoje.

Gintarė :