X

TOP 10. Gražiausi pasaulio viešbučiai

Kaskart keliaudami mes tikimės gyventi gražiame viešbutyje, nuostabiame kambaryje. Tačiau neretai pamirštame apie grožį už viešbučio sienų. Tad pasižvalgykime į gražiausių viešbučių sąrašą, kurių dauguma didžiuojasi nuostabiais aplinkos vaizdais.

TOP 10 – gražiausi pasaulio viešbučiai:

1.  Hotel Villa Honegg viešbutis įsikūręs Šveicarijoje ant aukšto Bürgenstock kalno. Tai 1905 metais įkurta vila su 23 liukso kambariais, privačiu kino teatru, sveikatingumo centru ir šildomu lauko baseinu, iš kurio atsiveria nenusakomi vaizdai į Liucernos ežerą.


2.  The Oberoi Udaivilas yra Indijoje. Viešbutis įsikūręs Pichola ežero pakraštyje, didingų Rajasthan rūmų apsuptyje. Aplinka tviska prabanga. Didelėje teritorijoje gausu sodų, fontanų, baseinų. Viešbutį supa septyni ežerai, sujungti kanalais. Tikrai nuostabus poilsis tokioje prabanga tviskančioje aplinkoje.


3.  Amangiri Resort galima rasti JAV pietuose, pačiame Grand Circle širdyje. Kanjonų apsuptyje esantis viešbutis puikuojasi natūraliu kraštovaizdžiu, ramybe, tačiau nepalieka vietos ir adrenalinui. Visgi apsistojus čia, galima pasijausti tarsi negyvenamoje vietovėje, dykumoje.


4.  Cabanes Als Arbres yra Ispanijoje. Puikiai tinka gamtos mylėtojams, kadangi viešbutis siūlo pajusti ryšį su natūralumu, ekologija. Čia naktys leidžiamos po žvaigždėtu dangumi, medžių apsuptyje. Nameliai medyje daugumai pasirodys kažkas keisto, tačiau tikime, kad nei vienas neatsisakytų jame praleisti nakties!


5.  Katikies viešbutis yra Santorini, Graikijoje. Neabejojame, jog atostogos tokiame ant kalvos įsikūrusiame viešbutyje yra daugelio svajonė! Viešbutis įkvėpia ir suteikia begalę teigiamų emocijų. Prabanga dera su paprastumu, krištolo skaidrumo vanduo, nenusakomi vakarai šviesų apsuptyje.


6.  Ubud Hanging Gardens yra Balyje. Šis prabangus kurortas siūlo 38 vilas su baseinais, išskirtiniais restoranais ir barais, atpalaiduojančiu SPA. Viešbutukai tarsi stūksantys nameliai kalne vidury miškų. Ši neįprasta egzotika pavergs kiekvieno mintis.


7.  Poseidon Undersea yra Fidžyje. Viešbutis įsikūręs po vandeniu, laukinės gamtos apsuptyje. Taid augiau nei unikalu, mistiška ir nuostabu. Apsilankymas šiame viename gražiausių viešbučių suteikia neprilygstamą patirtį povandeninio pasaulio apsuptyje.


8.  The Juvet Landscape viešbutis įsikūręs Norvegijoje. Šiuolaikinių technologijų viešbutis buvo kurtas tam, kad sutelkti didesnį dėmesį į išorinę aplinką, o ne į vidinį sienų grožį. Minimalistinis viešbutis, kurio idėja yra leisti lankytojams patirti sąlytį su natūralumu ir gamta, susideda iš devynių individualių kambarių, kurie yra išdėstyti atskirai. Kiekvienas jų yra su unikaliu vaizdu į pasakišką kraštovaizdį.


9.  The Ritz-Carlton yra Honkonge. Tai aukščiausias viešbutis pasaulyje, įsikūręs 450 metrų aukštyje virš jūros lygio. Iš viršaus atsiveria neprilygstami didingo miesto vaizdai. Iš išvaizdos viešbutis nėra itin patrauklus, tačiau viduje tviska prabanga, o vaizdai pro viešbučio langus privers aiktelti kiekvieną. Viešbutyje yra šeši valgomieji, sveikatingumo klubas , SPA, baseinai, Grand banketų salė.


10.  One&Only Reethi Rah. Žinoma, kur kitur, jei ne Maldyvuose, gali būti įsikūręs dar vienas gražiausių viešbučių. Tikrai taip, čia tai tikras rojaus ir ramybės kampelis. Čia yra 130 privačių vilų ant vandens. Takais sujungtos vilos pasiekiamos pėsčiomis nuo salos, kurioje yra nuostabūs balto smėlio paplūdimiai, palmės. O esant namelyje, tereikia žengti žingsnį ir jūs jau skaidriame žydrame vandenyje.
Gintarė :