X

Naujos „Ryanair“ skrydžių kryptys į Italiją ir Izraelį

„Ryanair“ paskelbė savo 2018-2019 m. žiemos sezono skrydžių tvarkaraštį ir keturias naujas kryptis tiek iš Vilniaus, tiek iš Kauno oro uostų. Nuo spalio pabaigos avialinijos skraidins į tris Italijos miestus – Milaną, Veneciją ir Boloniją, taip pat pradės skrydžius į Izraelį – Tel Avivą. Lėktuvų bilietai į Italiją jau parduodami, skrydžių į Tel Avivą pradžios data dar nėra žinoma.

Airijos avialinijos pranešė, kad skraidins iš Vilniaus į Venecijos Trevizo oro uostą. Nuo oro uosto iki Venecijos senamiesčio yra maždaug 30 km. Pirmasis skrydis iš Vilniaus į Veneciją vyks jau 2018 m. spalio 28 d. Iš Vilniaus į Trevizo oro uostą „Ryanair“ skraidys dukart per savaitę.

Taip pat „Ryanair“ skraidins iš Kauno į Boloniją. Nuo Bolonijos oro uosto iki miesto centro atstumas yra tik kiek didesnis nei 10 km. Iš Kauno į Boloniją skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę.

Iš Kauno oro uosto taip pat bus vykdomi skrydžiai į Milano Malpensa oro uostą. Pirmasis skrydis į Milaną bus vykdomas 2018 m. spalio 28 d. Iš Kauno į Milaną „Ryanair“ skris tris kartus per savaitę.

Informacijos apie bilietų kainas ir pirmuosius skrydžius į Tel Avivą „Ryanair“ kol kas nepateikia. Iš Kauno į Tel Avivą „Ryanair“ skris du kartus per savaitę.

Į Milano Malpensa ir Tel Avivą jau skraidina Vengrijos pigių skrydžių kompanija „Wizz Air“. O pati „Ryanair“ iš Vilniaus siūlo keliauti į kitą Milano oro uostą – Bergamo.

Jau anksčiau bendrovė pranešė apie naują žiemos skrydžių kryptį į Jordanijos sostinę Amaną.

„Ryanair“ šiemet lietuviams iš viso siūlo po 6 naujus skrydžius vasaros ir žiemos sezonui. Iš viso vasaros sezono metu bendrovė iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų skraidina 38 kryptimis, žiemos – 35. Naujas vasaros sezono kryptis „Ryanair“ jau pristatė – lietuviams siūloma keliauti į Atėnus, Korfu salą, Kelną ir Niurnbergą, Barseloną bei Burgasą.

Naujų skrydžių pristatymo proga aviakompanija skelbia akciją – pigesnių bilietų galima įsigyti iki 2018 m. kovo 4 d.

Daiva :