X

Valentino diena Paryžiuje!

Paryžius dažnai vadinamas „meilės miestu“ dėl savo kerinčių simbolių, kurie sukuria ypatingą ir romantišką atmosferą. Eifelio bokštas – ikoniškas ir kartu romantiškas statinys. Jo spindinčios šviesos vakare sukuria stebuklingą reginį. Paryžius garsėja vaizdingomis gatvėmis, žaviomis kavinėmis ir elegantiška architektūra. Pasivaikščiojimas po Monmartrą ar palei Senos upę suteikia romantiškų potyrių. Paryžius turi turtingą istoriją, o jos paminklai, tokie kaip Notre-Dame katedra, sukuria amžiams nepavaldžios romantikos įspūdį.

Jei norite, kad Valentino šventė būtų išties nepamirštama, pasinaudokite šiais patarimais ir susiplanuokite įspūdingą dieną!

Eifelio bokštas ir Marso aikštė

Dieną pradėkite nuo apsilankymo Eifelio bokšte. Ryte pasivaikščiokite Champ de Mars parke arba pakilkite į bokštą ir pasigrožėkite Paryžiaus panorama.

Kruizas Senos upe

Mėgaukitės romantišku kruizu Senos upe. Daugelis kompanijų siūlo rytinius kruizus, iš kurių atsiveria unikali miesto įžymybių perspektyva. Pasirinkite kruizą su pusryčiais arba priešpiečiais, kad suteiktumėte kelionei gurmaniško potyrio.

Monmartras

Keliaukite į Monmartrą romantiškų pietų. Pasižvalgykite po meniškas gatveles, aplankykite Place du Tertre ir papietaukite žavingame bistro. Gal pavyks rasti jaukią vietelę su vaizdu į Sacré-Cœur baziliką…

Luvras arba Orsė muziejus

Popietę praleiskite tyrinėdami vieną iš pasaulinio lygio Paryžiaus muziejų. Luvre ir Orsė muziejuose saugomos neįtikėtinos meno kolekcijos, suteikiančios kultūrinės ir romantiškos patirties.

„Meilės spynelių“ tiltas ir Île de la Cité

Aplankykite Pont des Arts, (meilės spynelių tiltą), kuriame galėsite „užrakinti“ savo meilę. Neskubėdami pasivaikščiokite iki Île de la Cité, kur yra žavių gatvelių ir aikščių bei pasigrožėkite Notre-Dame katedra.

Romantiška vakarienė

Užsisakykite staliuką romantiškame restorane vakarienei žvakių šviesoje. Paieškokite vietų, iš kurių atsiveria vaizdas į Eifelio bokštą arba prie Senos upės. Romantišką atmosferą sustiprins prancūziškos virtuvės patiekalai ir butelis vyno.

Paryžiaus šviesos

Po vakarienės leiskitės į naktinį pasivaikščiojimą palei Senos upę ir stebėkite miesto iliuminacijas. Kiekvieną valandą po saulėlydžio Eifelio bokštas spindi ir sukuria stebuklingą reginį.

Opera arba kabareto šou

Paryžius – puiki vieta tiek pasimėgauti klasikine muzika, apsilankius operos teatre, tiek smagiu vakaro šou viename garsių kabaretų.

Vakaro gėrimas bare ant stogo

Dieną užbaikite naktiniu gėrimu bare ant stogo ir pasimėgaukite miesto šviesų vaizdu. Iš kai kurių viešbučių ar specialių barų atsiveria nuostabūs Paryžiaus panoraminiai vaizdai.

Pakoreguokite maršrutą ir veiklas pagal savo pomėgius ir pageidavimus. Be to, iš anksto rezervuokite vietas veikloms ar restoranams, kad užtikrintumėte sklandžią ir įsimintiną Valentino dieną meilės mieste.

O čia rasite mūsų paruoštą pasiūlymą kelionei į Paryžių per Valentino dieną

Lina :