X

Šeimos pramogos Bilunde

Danijoje esantis Bilundas yra fantastiška kryptis šeimoms, ieškančioms pramogų kupino savaitgalio, visų pirma todėl, kad čia įsikūręs visame pasaulyje garsus ir originalus LEGOLAND pramogų parkas. Šiame straipsnyje aptarsime kodėl verta rinktis Bilundą šeimos laisvalaikiui.

Legolendas

1968 m. atidarytas Bilundo LEGOLANDO parkas tapo pirmuoju visame pasaulyje. Viskas prasidėjo, kai LEGO grupės įkūrėjas Ole Kirkas Christiansenas nusprendė sukurti parką, kuriame būtų galima demonstruoti LEGO kaladėlių kūrinius ir suteikti šeimoms nepakartojamų įspūdžių.

Parko teminės zonos. Parkas suskirstytas į įvairias temines zonas, kurių kiekviena siūlo savitų ir įtraukiančių potyrių. Pvz.: „Nuotykių šalis“, „Duplo šalis“, „Piratų šalis“, „Riterių karalystė“ ir „Minilendas“.
Viena iš svarbiausių LEGOLANDO parko zonų yra Minilendas, kuriame sudėtingi LEGO kaladėlių modeliai atkuria garsius pasaulio objektus ir scenas. Lankytojai gali apžiūrėti miniatiūrines miestų ir žymių statinių versijas, sukonstruotas neįtikėtinai detaliai.


Atrakcionai: LEGOLANDAS siūlo daugybę atrakcionų, tinkamų įvairioms amžiaus grupėms. Čia kiekvienas ras ką nors sau – nuo jaudinančių kalnelių iki švelnių atrakcionų mažesniems vaikams.

Interaktyvios patirtys: Parke daug dėmesio skiriama interaktyvioms patirtims, skatinant lankytojus kurti su LEGO kaladėlėmis ir išlaisvinti savo vaizduotę. LEGO konstravimo stotys, dirbtuvės ir žaidimų zonos yra išsidėsčiusios po visą parką.


Parodos ir pramogos: LEGOLANDAS siūlo linksmus pasirodymus, spektaklius ir paradus, kuriuose dalyvauja mylimi LEGO personažai. Jie prisideda prie šventinės ir gyvybingos parko atmosferos.

LEGO namas: jis nėra tiesioginė LEGOLAND’o dalis, tačiau būtinas pamatyti visiems LEGO entuziastams. Tai unikalus patirtinių veiklų centras su interaktyviais eksponatais, žaidimų zonomis ir didžiule LEGO parduotuve.

Proginiai renginiai: LEGOLANDE ištisus metus vyksta proginiai renginiai, pavyzdžiui, Kalėdos, Velykos, teminiai  LEGO festivaliai ir susitikimai su personažais. Šie renginiai lankytojams suteikia papildomų įspūdžių.

Apgyvendinimas: apsistoti viešnagei galima viešbučiuose „LEGOLAND“ ir „LEGOLAND Holiday Village“, kuriuose įrengti teminiai kambariai ir patogu patekti į parką.

Apsilankymas Bilundo LEGOLAND’e – tai įspūdinga patirtis šeimoms, kurioje puikiai dera pramogos, kūrybiškumas ir stebuklingas LEGO pasaulis. Jis ir toliau išlieka mėgstama vieta įvairaus amžiaus LEGO gerbėjams.

Lalandija

Šis uždaras vandens parkas puikiai tinka šeimoms. Jame yra baseinų, vandens kalnelių ir įvairių vandens atrakcionų, tinkamų įvairaus amžiaus žmonėms. Tai puikus būdas atsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką, ypač šaltesniais mėnesiais.


Givskudo zoologijos sodas „Zootopia“

Netoliese įsikūręs zoologijos sodas „Zootopia“ yra safari parkas, kuriame šeimos gali mėgautis nepakartojama patirtimi važinėdamos palei įvairių gyvūnų aptvarus. Tai puiki galimybė iš arti pamatyti liūtus, žirafas ir kitus laukinius gyvūnus.


Skulptūrų parkas

Bilundo skulptūrų parkas – tai graži lauko erdvė, kurioje šeimos gali pasivaikščioti ir pasigrožėti meno instaliacijomis. Jame tvyro ramesnė atmosfera, palyginti su šurmuliuojančiais pramogų parkais.

Puiki infrastruktūra

Bilundas turi gerą susisiekimą oro transportu, todėl jį lengvai pasiekia šeimos, skrendančios iš įvairių Europos miestų. Miestas sukurtas atsižvelgiant į šeimų poreikius – jame yra šeimoms pritaikytos apgyvendinimo įstaigos, restoranai ir įvairūs kiti patogumai.

Be LEGO pramogų, šeimos gali tyrinėti Danijos kultūrą ir istoriją lankydamos vietinius muziejus, istorines vietas ir ragaudamos tradicinius daniškus patiekalus.

Pasirinkę Bilundą šeimos savaitgaliui ar trumpoms atostogoms, rasite puikų pramogų, edukacijos ir poilsio derinį, kuris taps įsimintina patirtimi tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

Kelionių pasiūlymų į Bilundą rasite čia

Lina :